Pátek v Rokáči ve znamení alternativního rocku, v čele obou kapel stojí frontwomen
Kapela Ethery
Co se chystá

Most - Tento pátek vystoupí v mosteckém Rokáči Vinohrady dvě kapely, v jejichž čele stojí frontwomen - Terezka s teplickými ETHERY a Alex s pražskými MAD DAYS. Začátek je ve 21:00.

Kapela ETHERY vznikla na konci roku 2015 v Teplicích. Skládají vlastní písně, které se nedrží stylových škatulek, nejvíce je vystihuje Alternative rock. Kapela zahraje ve složení Tereza Růžičková (zpěv), David Fišer (kytara), Jan Plaček (bicí), Tomáš Kellner (basa), Míra Vacek (kytara). Kapelu ETHERY jsme v Rokáči viděli loni v prosinci, kdy předskakovala kapele WANASTOWI WJECY REVIVAL.

1902maddays

Kapela Mad Days

MAD DAYS je rocková kapela založená v roku 2016 v Praze. Jejich hudební styl čerpá z rozmanitých vlivů, které jim dávají značnou uměleckou svobodu. MAD DAYS je multikulturní rocková kapela, ve které hrají muzikanti tří národností. To je důvod, proč jsou, kromě češtiny, některé texty v angličtině, či ruštině. Kapela zahraje ve složení Alexandra Laurentis (zpěv), Marian Karabin (kytara), Tibor Kliment (baskytara), Vladislav Vozab (bicí).

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru