Pavlíček, Načeva, Schmitzer, Pokondr, Balage, Prokop či Trio. Všichni vystoupí již brzy v mosteckém Dřeváku
Hospůdka Dřevák. Foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Most - Hospůdka, kde si připadáte, jako když přijdete ke svým známým na návštěvu nebo ještě lépe, jako když zajedete ke známým na chalupu, protože je krásně posazená v zeleni na kraji města. A ještě k tomu si zde můžete poslechnout skvělou muziku. To je Hospůdka Dřevák na mosteckém Benediktu.

Milly Honsová provozuje tuto restauraci se svojí rodinou již tři roky. Za tu dobu si Hospůdka Dřevák získala řadu zákazníků, kteří sem chodí pravidelně a mají to tu rádi. „Cítím se tu jako doma, je to tu moc fajn, jsem nedaleko domova a přitom v přírodě, jako kdybych ani nebyl v Mostě. Jsou tu moc milí, tak se tu občas zdržím a moje paní mi pak hubuje, že jsem přeci šel jen vyvenčit psa,“ říká Karel, který to sem má ze sídliště Liščí Vrch, co by kamenem dohodil.

Dobré pití, skvělá pizza, oslavy a koncerty

Hospůdka Dřevák to ale není jen hospoda, kam zaskočíte na pivo, panáčka, víno nebo kávu, můžete si zde dát i skvělou pizzu, kterou tu připravují podle pravé italské receptury, je i vhodným místem pro rodinné či firemní oslavy či hostiny, nebo svatbu pod širým nebem, ale kde zažijte i skvělé koncerty. Hospůdka Dřevák, to je hlavně muzika. Milly Honsová má k muzice velmi blízko, je majitelkou úžasného sametového hlasu. Když jsem jí slyšela poprvé, nechápala jsem, co tato milá a skromná holčina tady dělá a neví o ní přinejmenším celá naše republika. Když budete mít štěstí, stejně jako já, uslyšíte ji zpívat, s přehledem dá songy od Amy Winehouse, Whitney Houston, mě neskutečně potěšila hitem od kapely Queen - Bohemian Rhapsody, nebo vám zazpívá svoji vlastní píseň Ztracená.

https://www.youtube.com/watch?v=DWNgVXAB27k

Proto vám v Hospůdce Dřevák zazpívá nejen sama Milly, se svojí novou kapelou, ale zažijete tu i koncerty dalších dobrých muzikantů či známých kapel a zpěváků.

Přehled chystaných koncertů

Již 27. dubna se můžete těšit na koncert Michal Pavlíček & Monika Načeva, další koncert se uskuteční 11. května a zahraje Jiří Schmitzer, 26. května zde uslyšíte Těžkej Pokondr a na 8. června je nachystán koncert Ota Balage a 22. června se můžete těšit na Michala Prokopa a Trio.

Vstupenky na všechny koncerty si můžete rezervovat na telefonním čísle 704 121 511 nebo zde.

Pálení čarodějnic

Myslí tu i na děti, nejen, že ty si tu mohou pěkně vyhrát a dospělí si v klidu posedět, ale připravují tu pro ně i zajímavé akce. Jedna je nachystána na 30. dubna. Od 14 hodin se budou u Dřeváku pálit čarodějnice a je nachystán bohatý a zábavný program. Těšit se můžete kromě různých soutěží, malování na obličej, těšit i na tetování, trampolínky, ale i na diskotéku, živé koně nebo mašinku, která sem přijede z mosteckého obchodního centra.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru