Pražský standard přivezli na sever Čech. Mějte čisto před i za svým prahem
Foto: REVOR group
новини

Most - Čím lákají v Praze nové či citlivě zrekonstruované bytové komplexy nájemníky či nové majitele? Příjemným a čistým prostředím, které nezačíná až za vlastním prahem bytu. Ani lidé na severu Čech se nechtějí stydět před návštěvou, která musí projít kolem rozsypaných odpadků ve společné chodbě a vyjet do patra poplivaným výtahem. Sociologickými výzkumy je dokázáno, že neupravený bezútěšný prostor plodí jen další nepořádek. A naopak, v čistém a krásném prostředí se něčeho takového lidé nedopustí.

„Jako úklidová společnost dosud působíme v Praze. Mezi naše klienty patří například autosalon Klokočka či Prague Property Management, která se zabývá správou bytových domů. Začít podnikat v Praze bylo skvělým odrazovým můstkem. Můžete oslovit obrovské množství klientů, získat řadu zkušeností a hlavně referencí. Výhodou pro klienty je, že díky vysoké konkurenci je v oboru obrovský tlak na kvalitu odvedené práce i klientský servis. Provádět perfektní úklid je tak pro nás standardem,“ představují nastavení firmy REVOR group společníci Filip Pánov a Tomáš Král.

Její jednatelé se rozhodli expandovat na sever Čech. Tam odkud pocházejí. Důkazem je to, že sídlo firmy je v Mostě. „Je čas zavést pražské standardy i na Mostecko. Není žádný důvod, proč by se Severočeši měli spokojit s nižší kvalitou,“ podotýká Filip Pánov.

edeniky 3550

Firma nabízí úklid domácností, společných prostor bytových komplexů, výrobních areálů i kancelářských prostor. „S každým klientem domluvíme při osobní schůzce rozsah úklidu i časový plán. Nedělá nám problém přizpůsobit se jakémukoliv provozu. Máme bohaté zkušenosti a jsme zvyklí na vysoké nároky klientů,“ dodává Pánov. Kontrolu odvedené práce provádí nezřídka sami jednatelé.

„Profesionální prostředky a zaškolení personálu stojí jen za částí úspěchu. I proto kontrolu odvedené práce našich pracovníků provádějí sami jednatelé společnosti. Stejně jako perfektní pořádek dělá dobré vztahy mezi sousedy a na pracovišti, přímý kontakt vedení firmy se zaměstnanci udržuje její zdravé nastavení,“ uzavírá manažer společnosti REVOR group.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru