Dne 24. 9. 2018 byl na našem webu www.e-mostecko.cz publikován inzertní text s názvem „Nevýhodný nájem těsně před volbami“.

Tento text obsahoval nepravdivá, očerňující a hrubě zkreslující tvrzení mimo jiné o Ing. Vladimíru Serdulovi a jeho manželce, která svou povahou způsobila zásah do pověsti a dobrého jména Ing. Vladimíra Serduly a jeho manželky.

Navzdory skutečnosti, že dotyčný text nevytvořila naše redakce, kdy šlo o inzerci zadanou ze strany společnosti V Holding s.r.o., IČ: 029 61 105, se sídlem Antonína Dvořáka 2165/20, 434 01 Most, se za jeho publikaci panu Ing. Vladimírovi Serdulovi a jeho manželce omlouváme.

  • Redakce e-mostecko.cz
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru