Trable se zvířaty na Litvínovsku: Srna v plotě, kůň na silnici, pes bez paničky
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - U několika zásahů, při kterých byla aktéry zvířata, byli v minulých dnech litvínovští strážníci. Ve všech případech byli úspěšní, události měly dobrý konec.

Srny, která uvízla zamotaná v plotě litvínovského koupaliště, si všimli kolemjdoucí. Přivolali proto strážníky. Hlídka kontaktovala mysliveckého hospodáře. Ten ale mohl na místo dorazit až po delší době. Srna už měla odřeniny, jak se snažila z pasti dostat. Strážníci proto na myslivce nečekali a srnu s pomocí heveru z plotu vyprostili. Zvíře mělo jen povrchová zranění a z místa utekla.

Po komunikaci v Horním Jiřetíně se proháněl kůň. Strážníci na místě poznali koně, který patřil do ohrady v ulici Pod lesem. Kontaktovali proto majitelku, která si zvíře odvedla.

Strážníky přivolal muž, který se stal svědkem zranění jedné ženy. Ta upadla a rozbila si hlavu. Muž ženě přivolal rychlou záchrannou pomoc, lékař rozhodl o převozu zraněné do nemocnice. Žena ale měla u sebe psa, který zůstal po jejím odjezdu na ulici. Strážníci od muže psa převzali a umístili do psího útulku. Zraněnou ženu v nemocnici informovali o tom, kde má svého psa, a že je o něj postaráno.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru