AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Plné parkoviště a fronta nedočkavců. V Litvínově se otevřelo nové nákupní centrum
Nový nákupní park v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Venku je šest stupňů pod bodem mrazu, před prodejnou elektra v novém nákupním parku v Litvínově postává okolo půl deváté fronta několika desítek lidí. Čekají, až se oficiálně otevře.

Je to totiž premiéra a řetězce v nákupním centru za litvínovským Lidlem otevírají zcela poprvé. A jak přilákat lidi? Slevami. Neotevírá se ale celé nákupní centrum. Polovina je totiž teprve rozestavěná. A to komplikuje čtvrteční nákupy: Toto i sousední parkoviště u Lidlu je plné aut dělníků, proplétáte se zde mezi dodávkami a náklaďáky. Prakticky projíždíte a procházíte staveništěm.

Připravené jsou prodejny Expert elektro, Deichmann, Pet center, Gate, Teta drogerie či Dráčik.

V budoucnu zde bude ještě KiK textil, Sportisimo, Jysk či Style. Rozloha nákupního parku je téměř osm tisíc metrů čtverečných. Pro srovnání: Prodejní plocha mosteckého Centralu je přibližně 18 tisíc metrů čtverečných. Podobné nákupní parky již na Mostecku jsou: V Mostě nad HyperAlbertem či v Litvínově naproti Kauflandu.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru