Zloděj byl přistižen při krádeži v rodinném domě, na útěku napadl mladou ženu!
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Do cizího domu se vydal krást 24letý muž z Bíliny. Ten měl v obci na Litvínovsku v časně ranních hodinách vniknout otevřenou brankou do rodinného domu.

Poté se dostal do sklepa a tam si vybral dvě motorové pily k odcizení. V domě se však pohyboval hlučně a rámusem na sebe upozornil obyvatelku domu, která byla zrovna venčit psa a branku neuzamkla.

Muže objevila ve spodní části domu, ten lup položil a poté se snažil z místa utéct. "Žena mu v útěku bránila a chtěla ho zadržet. Tomu se nakonec podařilo z domu vyběhnout a při útěku měl mladou ženu udeřit a způsobit jí lehké zranění, se kterým vyhledala lékařské ošetření," uvedl v pátek mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

Vyšetřovatel muže obvinil z přečinu porušování domovní svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru