Strážníci v Litvínově chytili zloděje vodky a pomohli ženě v nouzi
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Zaměstnanci Tesco v Litvínově přivolali strážníky s tím, že před malou chvílí utekli z prodejny dva zloději s kradeným zbožím. Hlídce se podařilo zloděje i s odcizeným zbožím dostihnout u clubu Attic. Zloději měli u sebe tašku s pěti lahvemi vodek. Zloděje strážníci předali Policii ČR.

Městská policie v Litvínově informovala ještě o další svém případu. Na strážníky se obrátila žena, která jela do Nové Vsi a cestou se jí porouchalo auto. Žena zůstala stát na horské silnici a nevěděla si dál rady. Strážníci na místě zjistili závadu na převodovce, která nešla v terénu odstranit. Pro auto přijela odtahová služba, strážníci zatím usměrňovali dopravu na komunikaci.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru