Žena v hotelu spala i jedla, pak se ale vypařila bez placení
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Na nepoctivou zákaznici narazil majitel jednoho litvínovského hotelu. Žena ve věku 44 let z obce na Litvínovsku se měla ubytovat v jeho hotelu. Kromě ubytování měla zajištěnou i plnou penzi a úhradu služeb přislíbila v den odchodu.

Zpočátku nic nenasvědčovalo tomu, že by se placení vyhýbala. Při zajišťování noclehu přišla s pohádkou, že přijela na pár dnů z Francie, kde pracuje a opět se tam vrátí. "Z hotelu ale odešla o několik dnů dříve, než měla zamluveno a za hotel nezaplatila. V ubytovacím zařízení dlela zadarmo po dobu 10 dnů a náklady za pobyt, které poškozenému majiteli dluží, přesáhly částku 17 000 korun," uvádí mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Policie v Litvínově nyní ženě po provedeném šetření sdělila podezření ze spáchání přečinu podvodu ve zkráceném přípravném řízení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru