Klíny - Sportovní areál Klíny opět nabízí oblíbené příměstské letní dětské tábory. Dětem tak nabízí možnost trávit čas opravdu skvělými aktivitami v době, kdy jsou jejich rodiče v zaměstnání. Tábory jsou určené pro děti od 6 do 15 let z okolí Mostu a Litvínova, se zajištěním stravy a dopravy dětí do areálu každý den.

Sportovní areál Klíny nabízí moderní prostředí v krásné přírodě Krušných hor sespoustu sportovních aktivit. Děti, které se příměstského tábora zúčastní, budou moci všechny druhy sportůvyzkoušet. Určitě nikdo z nich neodmítne svézt se třeba na nové horské bobové dráze, prolézt lanový park, svézt se na koloběžce v místním Bike parku s lanovkou,naučit se zdolávat lezeckou stěnu nebo si zahrát minigolf.

Pěkný program bude zajištěn i při nepřízni počasí ve sportovní hale s lezeckou stěnou.Děti během tábora čeká i výlet na nedalekou zvířecí farmu, kde si mohou i vyzkoušet jízdu na koni nebo vyrobit vlastní dřevěný přívěsek. Instruktoři mají pro děti připravené zábavné hry a soutěže a po celou dobu konání tábora dbají na jejich bezpečnost.

1305kliny

Pořadatel tábora Zimlet Klíny připravil na letošní letní prázdniny 5 turnusů příměstských táborů pod dohledem školených instruktorů a praktikantů. Na každém turnuse bude přítomen zdravotník. Jedná se vždy o pět dnů od pondělí do pátku, první turnus začíná 8. července, poslední pak 19. srpna. Každý den příměstského tábora je zajištěn svoz dětí do areálu a odpoledne zase jejich návrat k rodičům. Děti se budou vozit každý den od pondělí do pátku, po 7. hodině ranní, návrat zpět bude po 17. hodině. Autobus bude děti vyzvedávat a také odevzdávat na trase: Most u sportovní haly – Záluží u administrativní budovy Unipetrolu – Litvínov autobusové nádraží.

O děti bude postaráno, i co se stravování týče. Zajištěny budou 2 svačiny, dopolední a odpolední, dále obědv restauraci penzionu Stará škola a pitný režim po celou dobu tábora. Děti budou po celou dobu tábora venku na čerstvém horském vzduchu a budou mít dostatek pohybu, takže přijedou domů, padnou do postele a rodiče mohou mít večer pro sebe.

Cena za příměstský tábor je 3.790,-Kč / 1 dítě. Cena zahrnuje každodenní dopravu z Mostu, Záluží nebo Litvínova, stravování, organizaci programu a vstupné na aktivity, DPH, instruktory, zdravotníka, zapůjčení vybavení potřebné k aktivitám, drobné ceny do soutěží.

Rezervaci příměstského tábora pro vaše dítě můžete provést zde: https://forms.gle/ayAWnhjVENSPp3dTA

informace o příměstských táborech najdete zde: http://www.kliny.cz/leto/letni-aktivity/detske-tabory.

Informace o Sport areálu Klíny najdete zde: http://www.kliny.cz/.

V případě dotazů k letnímu táboru kontaktujte Ing. Alenu Daleckou na tel.: +420 602 223 428 nebo pište na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru