Zloděj v supermarketu vypil energetický nápoj. Našli ho schovaného za paletami
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Ve vazební věznici skončil na podnět policie 30letý muž z Litvínova. Ten se měl dopustit dvou krádeží, ze kterých byl obviněn. Stíhán je i pro poškození cizí věci.

Litvínovan měl minulý měsíc v pozdně noční době vniknout do nákladové místnosti jednoho litvínovského supermarketu. Tam stačil vypít plechovku energetického nápoje, když ho schovaného za paletami přistihli policisté spolu se strážníky.

"Na svědomí má mít i vloupání do prodejny v obci na Litvínovsku, odkud měl odnést různé zboží v hodnotě 26 tisíc korun. Hodil se mu alkohol, tabákové výrobky, cukrovinky i drogistické zboží. Odcizené zboží údajně prodal a peníze užil pro vlastní potřebu," uvedla mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru