Litvínov, Horní Jiřetín, Janov, Osek. Litvínovan tu ve stovkách případů obchodoval s pervitinem a marihuanou
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínovsko - Na Litvínovsku obchodoval 35letý muž z Litvínova s metamfetaminem a marihuanou. Za prodej drog je nyní trestně stíhaný. Na svědomí má mít stovky případů.

Již v září obvinila mostecká policie z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy 35letého muže z Litvínova. Ten měl dle kriminalistů loni i letos obstarat a poté prodat nejméně ve 180 případech přesně nezjištěné množství pervitinu. Dealer kromě metamfetaminu měl zajišťovat pro zájemce i prodej marihuany. Drogy prodával nejen v Litvínově na různých místech města, ale i v obci Horní Jiřetín. "Vyšetřovatel tehdy podal podnět na vazební stíhání obviněného, ten byl nakonec propuštěn ze zadržení," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Nyní vyšetřovatel na základě dalšího šetření toxi týmu trestní stíhání obviněného rozšířil o další případy. "Obviněný měl ve více jak 120 případech poskytnout za úhradu v některých případech marihuanu a jindy pervitin. Drogu distribuoval loni i letos většinou v Litvínově, ojediněle v Janově, Oseku a Horním Jiřetíně," dodala mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru