Lupič přepadl a okradl ženu v Litvínově, po pádu ze schodů byla vážně zraněná
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Okresní soud v Mostě poslal na podnět policie do vazby 40letého muže, kterého vyšetřovatel obvinil ze zvlášť závažného zločinu loupeže. Případ se stal začátkem prosince v Litvínově.

Tehdy neznámý muž měl přepadnout a okrást seniorku. Na případu pracovali mostečtí kriminalisté spolu s kolegy z krajského ředitelství a spolupracovali i s městskou policií v Litvínově. "Kriminalisté na základě vlastního šetření nakonec totožnost muže odhalili a zadrželi ho," informovala mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Obviněný měl podle policistů vstoupit v podvečerní době spolu s poškozenou do domu, kde bydlela. Když se žena chystala odemknout vstupní dveře do bytu, muž ji měl chytit za tašky a kabelku, které se snažil důchodkyni vytrhnout. "Při tom žena upadla ze schodů. Muž tašky i kabelku odcizil a z místa činu utekl. Seniorka utrpěla vážné zranění, se kterým skončila v nemocnici," dodala mluvčí policistů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru