Lidé si přicházejí pro Betlémské světlo, dorazilo do měst a obcí na Mostecku
Betlémské světlo dorazilo i na litvínovské náměstí. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Od soboty 21. prosince až do Štědrého dne 24.12. rozvážejí skauti po Mostecku Betlémské světlo. Můžete si ho od nich připálit a odnést do svých domovů.

Jedním z míst, kam zamířili skautští kurýři, bylo v pondělí odpoledne také litvínovské náměstí Míru. Pro plamínek si přišly jen v prvních minutách desítky lidí.

Betlémské světlo je symbol míru a přátelství a pro mnoho domácností nepostradatelná součást vánočních svátků. Cestu z Betléma do Vídně absolvuje letecky. Z Vídně tradičně přivážejí Betlémské světlo brněnští skauti a skautky, kteří také koordinují následný rozvoz vlaky po všech koutech Česka.

Nestihli jste si pro světlo přijít? Příležitost budete mít ještě v úterý 24. prosince od 13 do 15 hodin na 1. náměstí v Mostě u vánočního stromu a od 14 do 15 hodin v děkanském kostele.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru