Nové prvky v parku u Pilařského rybníka potěší seniory i děti
Pilařský rybník v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Do 18. září mohou firmy předložit městu své nabídky pro zakázku na stavební úpravy sportovišť na území města Litvínova - doplnění prvků u Pilařského rybníka.

Obsahem zakázky jsou stavební práce a dodávky související s doplněním sportovního zařízení pro seniory (9 kusů) včetně dopadových ploch z EPDM granulátu a dětských pružinových prvků z akátového dřeva (3 kusy).

Součástí stavby bude také doplnění ploch šlapákovými cestami v místech nynějších vyšlapaných cest v terénu a doplnění nových parkových laviček a odpadkových košů. Práce mají být zahájeny v druhé polovině října a dokončeny během dvou měsíců.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru