Loupež na Litvínovsku: Muž zalehl ženu a bil ji do hlavy. Kvůli dvěma stovkám
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Ze zločinu loupeže čelí obvinění 38letý muž z Litvínova. Ten měl v obci na Litvínovsku koncem září v dopoledních hodinách před jedním objektem na veřejném místě přistoupit ke své bývalé partnerce, po které měl požadovat peníze.

Ta mu odmítla peníze dát. Na to měl obviněný reagovat tak, že ženu povalil na zem, zalehl ji a opakovaně ji měl udeřit dlaní do obličeje. "Následně měl ženě poté, co se jí podařilo vstát, z kapsy oděvu odcizit bankovku v hodnotě 200 korun. K zranění ženy nedošlo," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Obviněný si usnesení o zahájení trestního stíhání převzal ve věznici, kde je ve výkonu trestu odnětí svobody pro jiný delikt.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru