Chystáte se na Dlouhou Louku? Jeďte raději autobusem, tady je důvod
Na Dlouhou Louku se jezdí třeba za podobnými výhledy. Zaparkovat tam ale je nyní ještě složitější. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Dlouhá Louka – Začátkem listopadu došlo k omezení parkování na osecké Dlouhé Louce. Ta bývá častým cílem turistů a s prvním sněhem sem míří i milovníci běžek. Malá obec se tak často stává díky parkujícím vozům neprůjezdnou, zejména pro autobusy. Proto tady od 1. listopadu zavedli zimní provoz, který potrvá až do konce dubna.

V uvedené době je zakázané parkování na malém parkovišti, kde se nachází točna autobusů. Parkovat zde mohou pouze řidiči s povolením osecké radnice. Náhradní parkování pro návštěvníky Dlouhé Louky zajištěné není a Městská policie bude za nedovolené odstavení auta na malém parkovišti nebo v jeho okolí udělovat pokuty.

Jedinou možností, kde parkovat, je pruh podél silnice za cedulí Dlouhá Louka směrem do hor. I v tomto případě je ale třeba brát v potaz aktuální situaci a parkovat ohleduplně. Louka, kterou návštěvníci také využívají, ještě nezamrzla a je momentálně mokrá a k parkování nevhodná.

Nejjednodušší je proto využít autobusovou dopravu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru