Vůz dostal smyk a narazil do stromu, další řidič od nehody ujel
Ilustrační foto: archiv
Litvínov

Litvínov - Ke dvěma dopravním nehodám vyjížděli v minulých dnech v Litvínově policisté.

K dopravní nehodě, naštěstí bez zranění, došlo ve středu večer na silnici mezi Litvínovem a Mezibořím. Vůz dostal smyk, sjel mimo vozovku a naboural do stromu. Řidič byl v pořádku, vůz mimo vozovku nepřekážel provozu, nebyla proto nutná asistence strážníků.

Nepříjemné překvapení čekalo ve čtvrtek ráno na majitelku vozu, která jej zaparkovala v ulici U Bílého sloupu. Zjistila totiž, že ji kdosi naboural. Vůz měl rozbité zadní sklo, poškozený kufr a pravý sloupek a pravé světlo. Viník na místě nebyl a nenechal na sebe ani kontakt. Strážníci proto na místo přivolali i PČR. Po poledni dostali strážníci informaci, že vůz mělo nabourat vozidlo velikosti Ford Tranzit stavební společnosti. Strážníci zkontrolovali proto aktuální staveniště ve městě, zda se tam vůz nenachází, viníka zatím nenašli.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru