Mladíci rozebírali opuštěný panelák v Janově. Nevadilo jim, že je hned za služebnou policie
Opuštěný panelák v Janově. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - O zlodějích v neobydleném panelové domě v Sadové ulici v Janově informovala strážníky tamní městské policie asistentka prevence kriminality.

Dům vykrádali dva mladíci, jeden z nich je nezletilý. Ke strážníkům se přidali i kolegové z Policie ČR, kteří hned za domem mají svoji služebnu. Do domu se zlodějíčci i muži zákona dostali skrze rozbité okno v přízemí.

Hoši při zadržení ukázali několik hliníkových parapetů, které vylámali a připravili si je k odnesení. Oba byli převedeni k výslechu na služebnu policie, kvůli nezletilému byla jako doprovod přivezena také pracovnice oddělení sociálně právní ochrany dětí.

Kontaktován byl také majitel nemovitosti, který přijel podat na služebnu trestní oznámení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru