Zloději si na několika místech Mostecka přivlastnili cizí majetek
Ilustrační foto
Litvínov

Mostecko - Hned několik případů krádeží vloupáním šetří policisté mosteckého územního odboru.

Neznámý lapka vnikl na pozemek rodinného domu v obci na Litvínovsku a odnesl si několik metrů kabelu přívodu elektrické energie. Případem se zabývají hamerští policisté.

Jiný nenechavec vstoupil v Litvínově na cizí zahradu a následně se vloupal do zahradního domku, ze kterého odcizil různé nářadí. Poškozenému tak zanechal škodu za 11 tisíc korun.

Do zaparkovaného uzamčeného vozidla se násilím dostal na parkovišti mosteckého sídliště Liščí vrch neznámý poberta. Z automobilu si vybral taxametr a portmonku s finanční hotovostí. Majiteli vozu vznikla celková škoda za 23 tisíc korun.

Uzamčenou sklepní kóji v panelovém domě na sídlišti Višňová překonal zloděj, který z ní ukradl vybavení na lyže za 10 tisíc korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru