Muži došla trpělivost a zasypal největší díry v silnici rozbitými taškami. Teď má problém
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Výtluky po zimním období se objevují na všech silnicích a v Litvínově jsou postupně opravovány. Trpělivost nicméně neměl pracovník firmy, která má v Litvínov-Šumné prodejnu. Nechal je na vlastní pěst zasypat drcenými pálenými taškami.

"Úmysl se však úplně minul účinkem, auta jízdou drť z děr vytlačila a drť znečistila dlouhý úsek komunikace, z čehož hrozilo poškození vozidel," uvádí Městská policie v Litvínově. Na situaci upozornil jeden z obyvatel Šumenského údolí a označil i původce nepořádku. Strážníci se proto vydali do firmy, kde však onen pracovník odmítl přijmout, že jeho řešení nikomu nepomohlo a naopak způsobilo problémy. Také odmítl nepořádek ze silnice odklidit.

Strážníci tak předali přestupek správnímu orgánu, který bude s firmou záležitost řešit.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru