Litvínovští strážníci pomáhali: Udusili požár, zachránili jezevčíka. Děkuje jim i zapomnětlivý řidič
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Litvínovští strážníci zasahovali u několika případů, kdy jim lidé mohou děkovat za pomoc.

Tři nezletilci si udělali ohníček nedaleko čističky odpadních vod v Horním Jiřetíně. Oheň děti rozdělaly v suchém porostu a mohlo tak dojít k požáru. Naštěstí zprávu o události dostali strážníci, kteří oheň okamžitě zlikvidovali a nezletilé děti předali matkám.

Vůz sjel z kopce

Nevěřícně koukali lidé na zaparkované auto uprostřed vozovky v Bezručově ulici. Strážníci zjistili z evidence majitele vozu, který se na místo hned dostavil. Vůz původně zaparkoval na parkoviště a zařadil rychlost. I přesto se vůz dal samovolně do pohybu a sjel z kopce o 6 metrů níže. Muž jej tedy zaparkoval opět na parkoviště a tentokrát jej zajistil i ruční brzdou.

Jezevčík v útulku dlouho nepobyl

Na jezevčíka, který posedává před vraty u rodinného domu v Chudeříně, upozornil městskou policii majitel domu. Jen o pár minut později volal strážníkům muž s tím, že se mu ztratil nad Horní Vsí hrubosrstý jezevčík. Bylo mu řečeno, že městská policie právě přijala hlášení o nálezu psa a pokud se ukáže, že pes odpovídá popisu, bude muž vyrozuměn, aby si pro něj přijel. Za pár hodin se tak šťastný majitel shledal se svým čtyřnohým parťákem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru