Majitelka bědovala nad krvácejícím psem, neměl ho kdo ošetřit
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Na Policii České republiky se obrátila žena, která si všimla v Ruské ulici krvácejícího psa a jeho majitelky, která zoufale plakala. Policisté požádali strážníky o prověření informace.

Ti na místě skutečně našli psa, který krvácel z konečníku a nemohl chodit. Jeho majitelka byla v takovém šoku, že netušila, co si počít. Strážníci proto na místo povolali pracovníka městského útulku, který psa naložil a jel s ním na veterinu. Strážníci s majitelkou jej následovali. Ukázalo se ale, že v pondělí žádný veterinář v Litvínově v tu dobu neslouží.

S vědomím velitele směny tedy odvezl psího pacienta a s majitelkou pracovník útulku na veterinární ambulanci do Mostu, kde si psa převzal do péče zvěrolékař a operoval jej.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru