Hyenismus! Lidé napsali petici proti problémové rodině v Janově. Ze starých sousedů si udělali nejspíš zdroj příjmů
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Většině rodin z jednoho domu v Janově došla trpělivost s jejich problémovými sousedy. Neustálý křik, rušení nočního klidu, pláč dětí a rvačky jsou zde na denním pořádku. Podle výpovědí svědků děti v této rodině nemají co jíst, v noci často pláčou, jsou bity. Obyvatelé vchodu již sepsali petici, kterou odevzdali majiteli domu, tedy CPI, ale zatím se nic neděje.

Asistentky prevence kriminality se dozvěděly, že žena z této problémové domácnosti v poslední době podezřele často chodí ke svým sousedům z patra, kteří jsou již velmi staří. Pravděpodobně od nich získává peníze, protože po návštěvě se vždy vydá do obchodu. Zde utrácí hlavně za alkohol. Informuje o tom městská policie.

Po tomto podnětu se asistentky prevence kriminality vydaly za rodinnými příslušníky starých sousedů. Jejich syn potvrdil, že se k němu tyto informace již donesly a ověřil si, že z bytu mizí peníze, aniž by rodiče dokázali říct, za co je utratili. Marně se prý snažil přesvědčit majitele domu, aby pro rodiče získal byt v domě, kde bydlí.

Veškeré informace převzaly pracovnice odboru sociálních věcí a školství.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru