Jedna stavba v Litvínově je hotová. Zastávky se používat ještě nemohou
Přestupní terminál u Citadely. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Přestupní terminál Citadela v Litvínově je dokončen včetně vodorovného a svislého dopravního značení. Informuje o tom město Litvínov.

Nyní se k pozemku dotčenému stavbou připravuje vypořádání majetkoprávních vztahů s Ústeckým krajem. Zpracovávají se další podklady potřebné pro vydání kolaudačního rozhodnutí, po němž budou zastávky MHD zpřístupněny cestujícím.

Ve městě pokračuje také stavba dopravního terminálu u nádraží, řidiči musejí počítat s omezením rovněž v Mezibořské ulici, kde došlo k demolici starého silničního mostu na Podkrušnohorské ulici a staví se nový. O kus výše prochází rekonstrukcí mostek na silnici ve směru na Meziboří, i tam je doprava omezena a řidiči musejí objížďkou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru