AKTUÁLNĚ: Otevírají se koupaliště na Koldomu i v Bílině. Vejdete se tam kvůli opatřením?
Koupaliště na Kyselce. Foto: město Bílina
Litvínov

Mostecko – Letní teploty dorazily a s nimi také zprávy o postupném otevírání venkovních areálů koupališť. Kam se nově od pátku 4. června můžete vypravit?

 

V provozu budou v naší blízkosti koupaliště v Litvínově u Koldomu a v Bílině na Kyselce. „Nachystáno! Prosíme návštěvníky, aby se seznámili s podmínkami pro vstup na koupaliště, které vydalo Ministerstvo zdravotnictví,“ uvedl ve čtvrtek Sportas, litvínovská městská společnost, která má provoz koupaliště na starosti. Do areálu může současně pět stovek lidí. Otevřeno je od 9 do 19 hodin.

Pokud dáváte přednost areálu v Bílině, otevírá se v pátek v půl desáté dopoledne. „Provoz koupališť je omezen mimořádným opatřením ministerstva zdravotnictví a provozovatel nemůže umožnit přítomnost více návštěvníků než je 1 osob na 15 m2 vodní a odpočinkové plochy. Při vstupu na koupaliště je nutné se prokázat negativním PCR nebo antigenním testem, nebo potvrzením o očkování,“ přibližuje město Bílina. Otevřeno je vždy do 19 hodin. Maximální kapacita koupaliště včetně kempu je tisíc osob.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru