Pizzerie rozváží odpadky do popelnic po městě, zaplňuje je svými zbytky
Kontejnerové stání za Májem. Foto: archiv
Litvínov

Litvínov - Pizzerie z Litvínova měla kontejnery plné, odpadky vyvezla jinam. Informovali o tom litvínovští strážníci, kteří případ řešili.

 

 

Pracovnice městského kamerového systému si všimla zeleného vozu, který po městě rozváží pizzu, jak zastavil u kontejnerů na parkovišti za Májem a jeho řidič zde vyhodil čtyři velké pytle s odpadem do kontejnerů na směsný odpad a k tomu zaplnil kontejner na papír.

Strážníci se proto vydali na náměstí Míru, kde vyslechli pracovníka podniku. Ten uvedl, že jejich firemní kontejnery jsou již plné, proto vyřešil situaci tímto způsobem. Ze záznamů městské policie vyplynulo, že k tomuto přestupku nedošlo poprvé.

V předchozím případě vyvezl firemní odpadky do kontejnerů v Janově. Případ bude řešit správní orgán.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru