Chystá se přestavba dalšího hřiště. Místo asfaltového plácku bude pěkné sportoviště
Asfaltová plocha mezi domy nad Májem. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Ve Valdštejnské ulici v Litvínově, nad nákupním střediskem Máj, se tamní obyvatelé dočkají modernizace asfaltového plácku. Stane se z něj moderní sportoviště.

Přestavba je zařazena do akčního plánu roku 2021. "Hřiště s umělým povrchem bude vybaveno sloupky na síť na nohejbal či volejbal a koši na basketbal. Do okolí se umístí 13 laviček, odpadkové koše, nový stůl na stolní tenis," uvedla mluvčí města Jitka Pavlíková. Informace vyplývají z posledního zasedání rady města.

Sportoviště zabezpečí čtyři metry vysoká síť. V řízení zvítězila pražská firma Gartensta plus s nabídkovou cenou přibližně 1,7 milionu korun bez DPH.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru