Na problémovém sídlišti v týdnu čtyřikrát hořelo. Podařilo se chytit žháře?
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Čtyřikrát vyjížděli minulý týden ve středu hasiči k požárům na janovské sídliště. Nejprve v půl sedmé večer vyjížděli k vybydlenému domu v Gluckově ulici. Strážníci na místě žádnou osobu nenašli.

Po osmé hodině pak hořelo v Albrechtické ulici, obsluha kamerového systému zjistila, že hoří hned ve dvou vchodech. Na místě kromě profesionálních hasičů hasila i Jednotka sboru dobrovolných hasičů města Litvínova a podnikoví hasiči z Unipetrolu.

Naposledy byli hasiči povoláni před jedenáctou hodinou večer, kdy hořelo v Třebušické i Hamerské ulici. Tam si také všimli strážníci závadové osoby. U hořícího domu v Třebušické ulici se na další strážníky obrátil muž, který uvedl, že z hořícího domu viděl vybíhat osobu. Pravděpodobně téhož muže, kterého strážníci vyslýchali kvůli podezřelému pohybu v Hamerské ulici.

Strážníci proto svědka převezli k výslechu ke kolegům na stanici Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru