VIDEO: Litvínovská knihovna natočila již 25. díl Univerzity volného času online
Městská knihovna v Litvínově.
Litvínov

Litvínov - Tento rok je to 600 let od bitvy u Mostu, kde se Mostečtí střetli s husitským vojskem a město ubránili. K tomu se váže i spousta legend, o kterých vypráví Mgr. Jiří Šlajsna z Oblastního muzea a galerie v Mostě v již 25. dílu Univerzity volného času online, kterou připravuje Městská knihovna Litvínov.

Během těchto 25 dílů se v pořadu objevili historici jako například PhDr. Jiří Wolf nebo PhDr. Martin Nekola, Ph.D., ale také cestovatelé a fotografové jako František Haase nebo Mgr. Renata Menclová, a také spisovatelka Mgr. Veronika Černucká.
Tento a další díly můžete sledovat na facebooku a YouTube litvínovské knihovny, kde se nové díly zveřejňují každý čtvrtek v 13:00.

https://www.youtube.com/watch?v=13KLcoqPOJw

Kde sledovat knihovnu

Odkaz na facebook: https://www.facebook.com/knihovna.litvinov

Odkaz na YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuHU_irIpvQLYCtjuVSb6SQ

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru