Zloděj chodí rabovat jeden rodinný dům v Janově. Ukrást tam toho už moc nejde
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Jeden z opuštěných rodinných domů v Janově si vyhlédl vandal a chodí do něj rabovat. Všimli si jej ale sousedé a přivolali strážníky.

Ti volali domnělému majiteli, který tvrdil, že dům je natolik vybydlený, že z něj nelze nic ukrást a navíc, že jej prodal komusi z Německa, ale kontakt nemá.

Lapka se ale vrátil i druhý den, přičemž se k domu tentokrát rozjeli strážníci i kolegové z Policie ČR. Pachatel utekl do sídliště, při pátrání strážníci objevili kolečko s ukradenými plechy z domu. Dle místní znalosti vytipovali, kdo za krádežemi stojí a předali své poznatky kolegům ze státní policie.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru