Matce závislé na tvrdých drogách museli odebrat její čtyři děti! Skončily by na ulici
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Kvůli odebrání čtyř nezletilých dětí matce v jednom z bytů na janovském sídlišti asistovali strážníci pracovnicím OSPODu. U ženy byl proveden test na přítomnost drog s pozitivním výsledkem.

K tomu žena přiznala, že kromě tvrdých drog užívá i marihuanu, a to už od svých patnácti let. S úřednicemi bylo domluveno, že děti budou přebývat u jejich biologického otce. U převozu dětí asistovali strážníci. Oba rodiče byli pozváni na další jednání na Odbor sociálních věcí a školství Městského úřadu Litvínov. Do bytu se dostavil také majitel nemovitosti, který uvedl, že žena dluží nájemné ve výši 30 tisíc korun na nájmu na předchozí adrese a nyní dalších 30 tisíc na nájemném z tohoto bytu. Bude proto vystěhována.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru