Muž vykradl během chvíle dva obchody, pak šel převlečený pěšky k Mostu. Jasně ho poznali díky jedné věci
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Poklidné odpoledne v ulici 9. května v Litvínově přerušilo řinčení skla z vyvrácených dveří prodejny drogerie. Z místa utíkal zloděj, kterého se snažily prodavačky na místě zadržet do příjezdu městské policie.

Z kamerového systému získali strážníci fotografii muže, prodavačky ještě doplnily přesný popis. O půl hodiny později dostali strážníci zprávu o krádeži bot z prodejny Sportisimo, kdy muž utíkal směrem k ubytovně UNO. Podle popisu zloděje prodavačkou se jednalo o stejného muže.

U ubytovny zastižen nebyl, když ale strážníci odsud odjížděli, všimli si muže, který šel podél kolejí pěšky směrem k Mostu. Měl sice na sobě jiné oblečení, ale díky tetování jej strážníci jasně poznali.

Ukázalo se, že v igelitce má oblečení, ve kterém vykradl drogerii, a krabici od bot ze Sportisimo. Na místo v tu chvíli přijela hlídka PČR a muže si převzala k dalšímu vyšetřování.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru