AKTUÁLNĚ: Neprůjezdná Mezibořská ulice v Litvínově. Začalo betonování mostní konstrukce
Betonování mostu přes Mezibořskou ulici. Ta je kvůli tomu uzavřená. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Kvůli betonáži konstrukce nově budovaného mostu v Litvínově je na dva dny uzavřený provoz v Mezibořské ulici. Informuje o tom město Litvínov.

Uzavírka potrvá v pátek 3. a v sobotu 4. září. Ulice Mezibořská je v tuto dobu označena jako slepá a neprojedete jí. Pro řidiče i autobusy MHD platí objízdná trasa. Od polikliniky Ruskou ulicí a poté Valdštejnskou směrem k Partyzánovi, kde je zastávka MHD.

Není to jediná dopravní komplica v Litvínově, se kterou musíte v nejbližší době počítat. Kvůli stavbě dopravního terminálu u nádraží bude od pondělí 6. září Mostecká ulice v úseku od křižovatky s ulicí 9. května zjednosměrněna směrem k výjezdu z města. Bude probíhat frézování vozovky. Autobusová doprava bude vedena přes nově vznikající terminál.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru