Překvapení v mezibořském bytě! Ženě se v obýváku usadilo deset netopýrů
Záchrana netopýrů z mezibořského bytu. Foto: MP Litvínov
Litvínov

Meziboří - Zaměstnance útulku v Litvínově přivolala na pomoc žena, které se do bytu v Meziboří nastěhovala parta netopýrů.

Deset těchto nočních letců se usadilo přímo v obývacím pokoji. "Obyvatelka bytu nebyla z návštěvy nijak nadšená, kolegyně z útulku se ale netopýrů nelekly. Pochytaly je a zavřely do papírové krabice. Pak je odnesly do lesa a vypustily," popsal páteční lov na netopýry vedoucí útulku Jan Novák.

Ač jde o neobvyklý zákrok na záchranu netopýrů, není rozhodně rekordní. Podobný zásah mají za sebou strážníci v Karlových Varech před třemi lety. Zasahovali tehdy v bytě, ze kterého osvobodili dohromady 56 těchto létajících savců.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru