Muž to přehnal s drogami, z Litvínova si pak udělal demoliční zónu
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Muž pod vlivem drog z Meziboří ničil v sobotu večer v Litvínově vše, co potkal. U Máje si jej všimla žena, když rval ze zaparkovaných vozů stěrače.

Když svědkyně volala strážníky, zrovna podlézal oplocení pod staveništěm u mostu přes Mezibořskou ulici. Strážníci jej našli v Žižkově ulici, kromě výstražných světel ze stavby za sebou táhl ještě dopravní značení. Zatímco jedna směna strážníků vezla výtečníka na služebnu Policie ČR, druhá zjišťovala, komu všemu muž poškodil majetek.

Ukázalo se, že řada majitelů vozů se už na místo dostavila, někteří měli stěrače jen zvednuté. Další však měli stěrače poškozené a strážníci dohledávali nepřítomné majitele dalších vozů. Dopravní značení a světlo předali strážníci hlídači stavby.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru