Kuriozní krádež: Žena si do převlékací kabinky chodí dělat kosmetiku
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Strážný obchodu Tesco v Litvínově zadržel zlodějku, kterou na kamerovém systému pozoroval, jak vchází do kabinky na zkoušení oblečení s kosmetikou. Žena si ale nechtěla zkoušet žádný model, nýbrž si upravit účes.

Rozbalila proto několik balení různých vlasových doplňků a použila lak na vlasy. Dle sdělení strážníkům chtěla vše zaplatit, ukázalo se ale, že u sebe žádné peníze nemá a do obchodu šla s jasným záměrem.

V posledních dvou letech s ní strážníci či policisté řešili krádež již v osmi případech, předali proto záznam této události správnímu orgánu. Znehodnocené zboží musel obchod odepsat.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru