Zaměstnanec litvínovské společnosti načapal zloděje a zachránil majetek firmy
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Mostečané, muž ve věku 42 let a o devět let mladší žena, se měli v jednom výrobním podniku v Litvínově ve večerních hodinách společně pokusit ukrást elektrické kabely. Nevyšlo jim to.

Dvojici při lupu vyrušil zaměstnanec firmy a následně ostraha závodu provinilce zadržela. Podle provedeného šetření chtěli obvinění odcizenou měď z kabelů údajně zpeněžit ve sběrně druhotných surovin a o zisk se rozdělit. To se jim však nepodařilo.

Díky brzkému oznámení ke krádeži kabelů ani ke škodě na majetku nedošlo.

Stíhaný 42letý muž byl za obdobné jednání již v minulosti odsouzen a za výše uvedený přečin mu hrozí trest odnětí svobody až na tři léta. Ženě hrozí za stejný delikt o jeden rok nižší trest. Oba jsou stíháni na svobodě

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru