Litvínovský hokej pomohl s obcí Zabrušany a ČSOB hendikepovaným bratrům z Teplic
Foto: HC VERVA Litvínov
Litvínov

Teplice - Každým rokem společně s obcí Zabrušany pomáhá HC VERVA Litvínov nemocným či hendikepovaným dětem z regionu. Rozhodli se pomoci dvěma hendikepovaným bratrům, Patrikovi, který je na invalidním vozíku a Jiříkovi, který je odkázaný na celodenní péči své matky samoživitelky. Oba bratry postihla dětská mozková obrna.

Ošetřující lékařka doporučila odbornou a vyzkoušenou rehabilitaci včetně odborných terapií v lékařském centru Klimkovice na Severu Moravy. Cena obou poukazů při spoluúčasti zdravotní pojišťovny vychází zhruba na 72 000 Kč. Bylo rozhodnuto a letošní výtěžek tradiční Zabrušanské Neckyády společně s příspěvkem partnera ČSOB a přispěním z Konta našeho srdce pomůže oběma hendikepovaným bratrům.

1910vervakz2

Foto: HC VERVA Litvínov

Do sportovní dražby klub věnoval dres kapitána Viktora Hübla a celkový výtěžek 72 tisíc korun předali prarodičům chlapců na tradiční Neckyádě v Zabrušanech. Celou akci přijeli podpořit i hráči, brankář Šimon Zajíček, útočník Martin Havelka a obránce Matěj Stříteský.

1910vervakz3

Foto: HC VERVA Litvínov

Čekalo se na vyjádření pojišťovny, která nakonec zaplatila oba poukazy v plné výši. Klub jedná se starostou a místostarostou o novém využití této charitativní částky a pomůže tak v rámci podpory Konta našeho srdce dalším žadatelům o pomoc.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru