Nepořádek vyházený z janovského paneláku přímo na ulici zaplnil tři kontejnery
Sídliště Janov. Ilustrační snímek
Litvínov

Litvínov - Obrovské haldy odpadků se týdny povalovaly za problémovým domem bloku R na janovském sídlišti. V polovině jarních prázdnin se do úklidu nepořádku, který řada lidí vyhazovala přímo z oken, pustili obyvatelé domu.

Nejprve se jim do této akce nechtělo, všichni se vymlouvali. Situaci opakovaně na místě lidem vysvětlovaly asistentky prevence kriminality, že si uklízejí pro vlastní dobro. Do likvidace nepořádku se nakonec zapojilo více než dvacet dospělých, děti pod dohledem asistentek prevence kriminality zametaly chodníky a vyhrabávaly nepořádek z trávníku.

Při úklidu odpadky zaplnily tři velkokapacitní kontejnery. Z hromad utíkali hlodavci, kteří si v nepořádku stavěli hnízda, a velmi se jim zde dařilo. Po odvozu tří kontejnerů přijel další, do něhož se nakládal nepořádek ze sklepních prostor.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru