Řidič kličkující v noci po silnici měl pozitivní test na několik drog! Strážníkům něco přiznal
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Vůz kličkující po silnici u čerpací stanice Benzina v půl čtvrté ráno zaujal pozornost strážníků. V ulici U Zámeckého parku jej proto zastavili.

Test na alkohol měl řidič negativní, ovšem test na drogy byl již pozitivní, a to na několik druhů drog. Řidič se v tu chvíli přiznal, že pozitivní test na drogy měl již večer, kdy jej stavěli policisté v Mostě. I proto odmítl potvrzující test z krve, který by definoval i množství těchto látek. Informaci potvrdila i hlídka Policie ČR, která se na místo taktéž dostavila. Policisté muži zakázali další jízdu vozem a jednáním řidiče se bude zabývat policie.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru