Dělníci z Herkulu brzy obsadí část Podkrušnohorské ulice v Litvínově
Podkrušnohorská ulice. Foto: archiv
Litvínov

Litvínov - Další úseky Podkrušnohorské ulice se v létě dočkají nového povrchu. Obrnická společnost Herkul vyhrála výběrové řízení na opravu úseku této komunikace od křižovatky s ulicí Ukrajinská po kruhovou křižovatku u Máje. Předpokládaná hodnota zakázky byla čtyři miliony Kč bez DPH, tato firma vyhrála s nejnižší nabídkovou cenou cca 2,7 milionu Kč bez DPH.

Další úsek této komunikace, a to od křižovatky s ulicí Bartoškova ke kruhové křižovatce ulice Tyrše a Fügnera, opraví dělníci pražské firmy EUROVIA CS. Předpokládaná hodnota zakázky byla 3,5 milionu Kč bez DPH. Z veřejné zakázky vzešla cena cca 2,2 milionu Kč bez DPH.

„Samozřejmě ještě letos provedeme opravy dalších úseků této páteřní komunikace. Již jsme avizovali, že opravíme úsek od mostu ke křižovatce U hodin a od Máje k mostu včetně propojky do Mezibořské ulice. Zásadní oprava se plánuje také v ulici Gorkého od Cheminvestu a dále kolem garáží,“ připomíná místostarosta Karel Rosenbaum.

Aktuálně se soutěží nebo budou soutěžit zhotovitelé těchto zakázek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru