Hladová žena volala v Litvínově strážníky, prý nedostala v práci zaplaceno
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Za ženou v nesnázích se vydali strážníci litvínovské městské policie na janovské sídliště. Tam jim popsala situaci, ve které se ocitla.

Najata byla na hlídání staveniště, přespávala v karavanu. Nyní jí ale zaměstnavatel nebere telefon a peníze prý žádné nedostala. Má hlad a netuší, jak se dostat domů do Krupky. Když se strážníci dovolali majitelce agentury, popsala jim situaci trochu jinak.

Žena u ní skutečně byla zaměstnaná, ale do karavanu si i přes zákaz zvala pochybná individua. Pracovní poměr s ní tedy ukončila, vyplatila jí necelé dva tisíce korun a karavan si zajistí, až bude na místě. S dotyčnou již nechce mít nic společného.

Strážníci tedy ženu, které jeli původně na pomoc, vykázali z místa.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru