Starý a účinný trik s penězi se objevil znovu v Litvínově! Pozor na podvodníky
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Zvláště pokladní v obchodech se musí mít neustále na pozoru. Znovu se tu objevil případ podvodného jednání s velkou bankovkou.

V Litvínově opět strážníci zaznamenali případ, kdy podvodník chce v obchodě koupit zboží v minimální hodnotě, požaduje ale rozměnit bankovku, např. tisícikorunu. V tu chvíli začne upoutávat pozornost něčím jiným a nakonec odejde s tisícikorunou, ale i dalšími bankovkami, které mu pokladní vydá, aby mu tisícikorunu rozměnila.

Upozornění před podvodníky vydala městská policie v Litvínově v těchto dnech. Praktiky se týkají obsluhy restaurací, prodavaček, ale stát se to může i na ulici. Cílem podvodníka zmást obsluhu při rozměnění peněz natolik, že ztratí přehled o toku peněz a podvodník může odejít i s několikanásobkem původně předkládané bankovky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru