Litvínov zaplatí dětem ze sedmi tříd výjezd do školy v přírodě
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Město Litvínov kompletně finančně uhradí výjezd sedmi tříd prvního stupně Základní školy Litvínov-Hamr do školy v přírodě Oparno. S ohledem ke stále probíhající rekonstrukci vybraných prostor školy mají žáci školy v prvních týdnech připravenou projektovou výuku mimo areál školy.

Škola využívá prostory Technického klubu v Centru bakalářských studií, prostory zámku či knihovny. Dále mají žáci naplánovaná filmová představení, návštěvy muzeí, turistické výlety. Pro 130 žáků z 2. až 5. tříd je připraven výjezd do školy v přírodě. Částku 170 tisíc Kč uhradí Finanční odbor Městského úřadu Litvínov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru