Dvě party litvínovských dětí se hádaly o míč, ve hře byl dokonce i nůž
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Z loupežného přepadení v Litvínově se vyklubal spor mezi dvěma partami hochů. Strážníky litvínovské městské policie volal otec jednoho z dětí, že "na hřišti na Lomské přepadla parta sedmi Romů skupinu dětí a ohrožuje je nožem". O události informuje Městská policie Litvínov.

Spor měl začátek ale o několik dní dříve. Parta chlapců přišla před týdnem o fotbalový míč. Protože ho měl jeho majitel jasně označený, chlapci míč okamžitě poznali, když ho uviděli u party romských dětí, uvádějí strážníci. Míč si tedy kluci vzali zpět.

To si ale druhá parta dětí nechtěla nechat líbit a rozhodli se získat míč zpět, údajně pod pohrůžkou nožem. Při vyšetřování sportu se ukázalo, že skutečně jeden z chlapců měl u sebe nůž, tzv. motýlka. Chlapce si musela přijet převzít jeho matka.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru