Těhotnou ženu v Janově kopali do břicha, mezi paneláky se shromáždil 50hlavý dav
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Strážníci litvínovské městské policie, policisté a dokonce posily z Mostu se v minulých dnech ve večerních hodinách vydali na janovské sídliště, kde byla hlášena hromadná bitka.

Policisté potvrdili, že jeden incident řešili už dopoledne. Při něm byla zraněna šestnáctiletá dívka, která utrpěla otřes mozku. Její matka se kvůli tomu měla odpoledne dostavit na výslech na služebnu policie, ale neučinila tak. Večer do Janova přijel dívčin bratr a sestra, kteří si to chtěli s násilníky vyřídit.

Když přijeli strážníci a policisté na místo, už zde byl padesátihlavý dav a velký hluk. Nakonec i mladý muž skončil v péči zdravotníků z přivolané zdravotnické záchranné služby. Napadení nahlásila i matka dívenky. Útočníci ji měli kopat do břicha, žena uvedla, že je těhotná.

Další členka rodiny uvedla, že jí násilníci nabídli dva tisíce korun, když rodina stáhne obvinění z ranní potyčky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru