Konec rámusu a močení na trávu. Meziměstské autobusy už nebudou parkovat ve Valdštejnské ulici
Místo na kraji silnice ve Valdštejné ulici, kde parkují meziměstské autobusy. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Ve Valdštejnské ulici v Litvínově ve svahu nad zastávkami MHD v průběhu dne i noci parkují autobusy meziměstské dopravy. To ruší místní obyvatele, do budoucna to proto bude zakázané.

"Obyvatele okolních domů v průběhu noci ruší nastartované motory autobusů, ve stížnostech se lidé zmiňují i o tom, že někteří řidiči využívají veřejného prostranství jako toalet," uvádí zpráva litvínovských radních po jejich posledním zasedání.

Zázemí pro řidiče i parkovací místa pro autobusy jsou řidičům k dispozici na Dopravním terminálu Litvínov. Parkování meziměstských autobusů v lokalitě před domy čp. 924 a 921 zamezí svislé značení zákaz stání, dohodla se městská rada.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru