Popeláři nemohli vyvézt kontejnery plné stavebního odpadu. Ničí jim vozidla
Stavební suť v kontejneru. Foto: město Meziboří
Litvínov

Meziboří - Město Meziboří upozorňuje obyvatele, aby do černých kontejnerů na směsný komunální odpad nevyhazovali stavební suť. Může to v konečném důsledku znamenat nevyprázdnění popelnic svozovou firmou.

"Stavební odpad ničí svozová vozidla a kontejnery jako takové. Svozová firma logicky odmítne takový kontejner vyvézt. Následně musí zaměstnanci technických služeb stavební odpad ručně vytřídit, aby mohl být kontejner vůbec vyvezen v dalším termínu," informovala mezibořská radnice na svých facebookových stránkách.

Na začátku listopadu například nebyly z výše uvedeného důvodu vyvezeny kontejnery v ulici Májová a J. A. Komenského. V kontejnerech se nacházelo kamení a stavební suť.

Stavební odpad je možné odevzdat ve sběrném dvoře v množství, které stanovuje obecně závazná vyhláška a to maximálně 100 kg/týden, nebo je možné si na Technických službách města Meziboří objednat kontejner.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru