Litvínov čeká od ledna velká změna při vyvážení popelnic. Musí také postupně vyměnit tisíce nádob
Kontejnerové stání v Tylově ulici v Litvínově. Foto: e-mostecko.cz / archiv
Litvínov

Litvínov - Od začátku roku 2023 přebírá odpadové hospodářství město Litvínov. Veškeré nakládání s odpady bude vykonávat jeho společnost Technické služby Litvínov.

Stávající odpadové nádoby jsou v majetku společnosti Marius Pedersen. Je potřeba je nahradit novými popelnicemi v majetku města a Technických služeb. „Vzhledem k množství nádob nelze výměnu provést během jednoho dne. Marius Pedersen a Technické služby Litvínov se dohodly, že výměna bude probíhat postupně. S novým rokem začnou svážet odpad Technické služby Litvínov. Po výsypu naloží prázdnou nádobu a nahradí ji novou. Stažené nádoby budou odváženy do sběrného dvora, kde si je převezme vlastník, Marius Pedersen,“ popsal proces místostarosta Karel Rosenbaum.

Hotovo bude během jednoho měsíce. DUOnádoby budou nahrazeny dvěma samostatně stojícími popelnicemi na tříděný odpad.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru